لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن
لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

خمیر پیتزا

 خمیر پیتزا
آرد 2/5لیوان
شیر ولرم 1لیوان
زوغن مایع نصف لیوان یه کمی کمتر
مایع خمیر 1ق غ
نمک به مقدار لازم
شکر 1ق چ سر خالی
ابتدا نصف لیوان شیر و با شکر و مایع خمیر مخلوط میکنیم (قاشق غیر فلز مخلوط میکنیم) میگذازیم کنار وقتی دیدیم مایع خمیر دارد بالا میاد داخل یه ضرف بزرگ نصف دیگز شیر آرد و روغن مایع و نمک و مایع خمیر را میریزیم و شروع به ورز دادن میکنیم تغریبا 10دقیقه باید ورز بدیم تا به دست نچسبه بعد یه دری روی ضرف میزاریم روش یه چیزی میندازیم میزاریم تا 1ساعت بمونه اون وقت خمیر آماده است
متن از انسیه خانم

سالاد الویه

برنده مسابقه هفته حبیبه خانم




برای دیدن بقیه ی عکس ها به ادامه مطلب بروید



 
ادامه مطلب ...

تزئین سالاد فصل وشیرازی


برنده مسابقه تزئین سالاد مامان ثنا


برای دیدن بقیه ی عکس ها به ادامه مطلب بروید

 
ادامه مطلب ...

مرینت کردن جوحه

برای مرینت کردن جوجه 
نمک
فلفل
زعفرون
زرد چوبه
آبلیمو 
روغن مایه
خیلی کم پودر انبه 
فلفل دلمه
نکته :پودر انبه شوره باید حواسمون باشه
نکته:از یه شب قبل داخل مواد باشه

کباب نگینی کاری از منتخب عزیز


فیله ی مرغ رو با آبلیمو ونمک وفلفل وزرد چوبه وزعفران وپیاز وفلفل دلمه وکمی روغن مایع مزه دار کردم وگذاشتم چندساعت بمونه .
گوشت چرخ کرده رو هم با پیازرنده شده که آبش رو گرفتم ونمک وفلفل وزردچوبه ویه کمی زعفران مخلوط کردم و ورز دادم وبرای اینکه خودش رو جمع کنه چند بار گوشت رو تو دست می گیریم وتوی ظرف پرت می کنیم برای همینه که بهش میگن کوبیده .
فیله ها رو برش زدم یک کمی از گوشت رو به سیخ کشیدم ویک تکه فیله رو به همین ترتیب ادامه میدیم .بعد در آخر کمی زعفران آب کرده رو روی کبابمون می مالیم تا خوش رنگ بشه .بعد روی آتیش کباب میکنیم .نوش جان .