لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن
لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

مرینت کردن جوحه

برای مرینت کردن جوجه 
نمک
فلفل
زعفرون
زرد چوبه
آبلیمو 
روغن مایه
خیلی کم پودر انبه 
فلفل دلمه
نکته :پودر انبه شوره باید حواسمون باشه
نکته:از یه شب قبل داخل مواد باشه

کباب نگینی کاری از منتخب عزیز


فیله ی مرغ رو با آبلیمو ونمک وفلفل وزرد چوبه وزعفران وپیاز وفلفل دلمه وکمی روغن مایع مزه دار کردم وگذاشتم چندساعت بمونه .
گوشت چرخ کرده رو هم با پیازرنده شده که آبش رو گرفتم ونمک وفلفل وزردچوبه ویه کمی زعفران مخلوط کردم و ورز دادم وبرای اینکه خودش رو جمع کنه چند بار گوشت رو تو دست می گیریم وتوی ظرف پرت می کنیم برای همینه که بهش میگن کوبیده .
فیله ها رو برش زدم یک کمی از گوشت رو به سیخ کشیدم ویک تکه فیله رو به همین ترتیب ادامه میدیم .بعد در آخر کمی زعفران آب کرده رو روی کبابمون می مالیم تا خوش رنگ بشه .بعد روی آتیش کباب میکنیم .نوش جان .