لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن
لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

قیمه نثار کاری از زهرا خانم(مامان ثنا)

برنج سفید دم میکنیم
برنج زعفرونی درست میکنیم
خلال پسته،خلال بادوم،زرشک رو جداگانه با کره تف میدیم
همچنین خلال پوست پرتغال یا نارنج تلخی گرفته رو
گوشت رو با پیاز داغ،ادویه و رب تف میدیم آب زیاد نمیریزیم نیم پز که شد نصف خلال هارو میریزیم توش
بعد هم برنج سفید رو میکشیم و با مخلفات تزیین میکنیم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد