لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن
لذت آشپزی

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

دستور پخت کیک کاری از خانم لیلا محمدی

ارد ۲۰۰گرم
پودر قهوه ۲۵گرم
بکین پودریه قاشق چ خ
شکر۱۵۰گرم
شکلات اب شده۱۵۰گرم
تخم مرغ۲تا
روغن نصف لیوان
شیر ۱لیوان اردو پودر قهوه و بکین باهم الک میکنیم بهد شکر و شکلات بهش اضافه میکنی بعد تخم مرغ و روغنو با هم هم میزنیم بعد شیرو بهش اضافه میکنیم بعد به موادمون اضافه میکنیم و با قاشق درحدی که باهم قاطی بشه هم میزنیم
بعد میریزیم تو قالب 
به مدت ۲۰ دقیقه تو فر میزاریم ۲۰۰درجه سانتی گراد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد