مواد لازم کوفته:
چرخ کرده با چربی نیم کیلو
لپه کاملا پخته یه استکان
برنج نیم پز نصف استکان
سبزی کوفته
ادویه
پیاز
برای سسش:
پیاز نگینی،رب،ادویه،آبلیمو من گالینابلانکا هم ریختم و آلوی دهات
مواد رو من چندبار میکس کردم
بنظر من کوفته ای حرفه ای هست که بدون آرد و تخم مرغ وا نره یسری از اینا استفاده میکنن
بعد یک ساعتی گذاشتم یخچال
سس رو که درست کردی باید بذاری جوش بیاد بعد زیرش رو کم.میکنی کوفته ها رو میشه لاش چیزی بذاری من گردو گذاشتم
آلو،تخم مرغ هم میشه تو دستت گرد میکنی بعد میذاری تو سس راز وا نرفتنش اینه که اول درش رو نذاری تا نیم پز بشه
امیدوارم کامل گفته باشم
و اد لازم برای خمیرشتین نون یک کیلو شیر دهات البته اگر در دسترس بود اگر نبود شیر پاستوریزه
پنجاه گرم کره
دوتا استکان شکر
دوتا تخم مرغ
یک قاشق ونیم مایه خمیر
تقریبا دو کیلو ارد در حدی که خمیر به دست نچسب. روش اماده کردن خمیر. کره رو رو حرارت اب می کنیم بعد کمی زرد چوبه اضافه می کنیم حواسمون باشه که نسوزه بعد نصف شیر رو اضافه می کنیم و بعد دواستکان شکرمون اضافه می کنیم شکر رو داخل موادمون حل می کنیم ولی شیر نباید بجوشه بعد حل شدن شکر شعله رو خاموش می کنیم بقیه شیر رو اضافه می کنیم صبر می کنیم خنک بشه بعد دوتا تخم مرغ هامون اضافه می کنیم بعد اردی رو که الک کردیم خیلی کم نمک و بکینگ پودر و وانیل اضافه کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم خمیر که به دس امد زعفران اب شده و روغن مایه اضافه می کنیم استراحتش میدیم تا خمیر برسه و بعد یا سرخ می کنیم که پیشی بشه ویا نونش می کنیم.
خخ