لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

پلوی سبزیجات کار ربابه خانم

پلوی سبزیجات. پیاز و قارچ تفت دادم سیب زمینیم تفت دادم هویج رنده شده با نخود فرنگی روهم اضافه کزدم همه روباهم دوباره تفت دادم بعد نمک و زردچوبه ریختم که بجای زردچوبه میتونیم زعفران اضافه کنیم خوش طعم تر میشه بعد لابه لای برنج ابکش شده می‌ریزیم ودم میزاریم ولی من ابکش نکردم به صورت استانبولی دمی گذاشتم.

پخت کوفته تبریزی کاری از زهرا خانم (مامان ثنا)


مواد لازم کوفته:

چرخ کرده با چربی نیم کیلو

لپه کاملا پخته یه استکان

برنج نیم پز نصف استکان

سبزی کوفته

ادویه

پیاز

برای سسش:

پیاز نگینی،رب،ادویه،آبلیمو من گالینابلانکا هم ریختم و آلوی دهات

مواد رو من چندبار میکس کردم

بنظر من کوفته ای حرفه ای هست که بدون آرد و تخم مرغ وا نره یسری از اینا استفاده میکنن

بعد یک ساعتی گذاشتم یخچال

سس رو که درست کردی باید بذاری جوش بیاد بعد زیرش رو کم.میکنی کوفته ها رو میشه لاش چیزی بذاری من گردو گذاشتم

آلو،تخم مرغ هم میشه تو دستت گرد میکنی بعد میذاری تو سس راز وا نرفتنش اینه که اول درش رو نذاری تا نیم پز بشه

امیدوارم کامل گفته باشم

کرم کارامل

عکس از باذان عزیز

کراکت سیب زمینی هنر خدیجه خانم (شبنم)




کراکت سیب زمینی 
مواد لازم
برنج1 پیمانه: سیب زمینی 1عدد:گوشت چرخکرده 100گرم:پیاز 1عدد
قارچ100گرم:فلفل دلمه نصف پیمانه:زرشک4/1پیمانه:آرد سفید نصف پیمانه
زرد چوبه1قاشق چای خوری: رب گوجه 1قاشق سوپ خوری:نمک .فلفل.روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:سیب زمینی وبرنج را پخته بعد این دو را یک بار چرخ می کنیم تا به صورت خمیر دراید  
بعد گوشت چرخ شده رابا پیازخرد شده سرخ میکنیم بعد رب زرد چوبه فلفل خوردشده قارچ ریزشده 
زرشک رانیز اضافه میکنیم بعد مقداری از خمیرا رابه اندازه گردو برداشته در داخل دست باز می کنیم
بعد مقداری از مواد را داخل ان گذاشته گلوله کرده بعد داخل ارد می غلطانیم تا تمام سطح ان آردی شود
بعد ان را داخل ماهتابه سرخ می کنیم قبل از سرخ کردن با خلال دندان سوراخ می کنیم تا هوا گیری شود

طرز تهیه شتین نون یا نون شیری هنر دست خانم فاطمه احمدی

و اد لازم برای خمیرشتین نون یک کیلو شیر دهات البته اگر در دسترس بود اگر نبود شیر پاستوریزه

پنجاه گرم کره

دوتا استکان شکر

دوتا تخم مرغ  

یک قاشق ونیم مایه خمیر

تقریبا دو کیلو ارد در حدی که خمیر به دست نچسب. روش اماده کردن خمیر. کره رو رو حرارت اب می کنیم بعد کمی زرد چوبه اضافه می کنیم حواسمون باشه که نسوزه بعد نصف شیر رو اضافه می کنیم و بعد دواستکان شکرمون اضافه می کنیم شکر رو داخل موادمون حل می کنیم ولی شیر نباید بجوشه بعد حل شدن شکر شعله رو خاموش می کنیم بقیه شیر رو اضافه می کنیم صبر می کنیم خنک بشه بعد دوتا تخم مرغ هامون اضافه می کنیم بعد اردی رو که الک کردیم خیلی کم نمک و بکینگ پودر و وانیل اضافه کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم خمیر که به دس امد زعفران اب شده و روغن مایه اضافه می کنیم استراحتش میدیم تا خمیر برسه و بعد یا سرخ می کنیم که پیشی بشه ویا نونش می کنیم. 

خخ


پانا کوتای کیوی هنر دست مامان ثنا

کیوی پوره شده 400 گرم
شکر یک دوم پیمانه
خامه چهار قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین چهار قاشق چای خوری
پودر ژله یک بسته
وانیل کمی
طرز تهیه
یک بسته پودر ژله را مثل همیشه اماده کنید بزارین توی فیریزر ببنده بعد کیوی شکر را روی حرارت بگذاری در حدی که ولرم بشه وشکر اب بشهوانیل وپودر ژلاتین وخامه رو اضافه کنید بریزید روی ژله ای که قبلا اماده کردیدوداخل فریزر گذاشتید  باز بزارید داخل فیریز تا خودش رو بگیره.

دلمه مو برنده مسابقه هفته 94/2/11 هنر دست ربابه خانم (گل محمدی)

((((دلمه برگ مو ))))
ابتدا لپه و برنج رو خیس می کنیم .داخل برنج مقداری نمک میریزیم . بعد از چند ساعت لپه رو جدا می پزیم . بعد پیاز نگینی خرد شده رو تفت می دیم بعد گوشت چرخ کرده رو هم اضافه می کنیم و تفت می دیم نمک و فلفل و زرد چوبه رو اضافه می کنیم بعد سبزی دلمه رو اضافه می کنیم .سپس لپه وبرنج رو اضافه می کنیم ومقدار کمی آب میریزم ودر قابلمه رو میذاریم.
آبش که تموم شد زیر قابلمه رو خاموش میکنیم بعدچند تا گوجه سبز رو هسته هاشو جدا می کنیم و خردمی کنیم وبه موادمون اضافه میکنیم 
برگهامون رو که شسته بودیم رو برمیداریم ومواد رو در سمتی که رگ برگها برجسته هست می ریزیم .چون سمت صاف برگ براق تر میشه .دلمه ها رو توی قابلمه می چینیم .مقداری روغن داغ می کنیم کمی فلفل و زرد چوبه می ریزیم .این روغن رو روی دلمه ها میریزیم مقداری آب ونمک هم اضافه می کنیم و چند تا گوجه سبز هم روی دلمه ها میذاریم و با شعله ی کم میذارید تا دلمه ها پخته شن و نوش جان کنید .
نکته اول اینکه شعله گاز کم باشه .دوم اینکه چند دقیقه تا که برگ ها نرم بشن یک بشقاب کوچیک روی دلمه ها بذارید تا که وا نره متن از منتخب عزیز