فیله ی مرغ رو با آبلیمو ونمک وفلفل وزرد چوبه وزعفران وپیاز وفلفل دلمه وکمی روغن مایع مزه دار کردم وگذاشتم چندساعت بمونه .
گوشت چرخ کرده رو هم با

پیازرنده شده که آبش رو گرفتم ونمک وفلفل وزردچوبه ویه کمی زعفران مخلوط کردم و ورز دادم وبرای اینکه خودش رو جمع کنه چند بار گوشت رو تو دست می گیریم وتوی ظرف پرت می کنیم برای همینه که بهش میگن کوبیده .
فیله ها رو برش زدم یک کمی از گوشت رو به سیخ کشیدم ویک تکه فیله رو به همین ترتیب ادامه میدیم .بعد در آخر کمی زعفران آب کرده رو روی کبابمون می مالیم تا خوش رنگ بشه .بعد روی آتیش کباب میکنیم .نوش جان .