
((((دلمه برگ مو ))))
ابتدا لپه و برنج رو خیس می کنیم .داخل برنج مقداری نمک میریزیم . بعد از چند ساعت لپه رو جدا می پزیم . بعد پیاز نگینی خرد شده رو تفت می دیم بعد گوشت چرخ کرده رو هم اضافه می کنیم و تفت می دیم نمک و فلفل و زرد چوبه رو اضافه می کنیم بعد سبزی دلمه رو اضافه می کنیم .سپس لپه وبرنج رو اضافه می کنیم ومقدار کمی آب میریزم ودر قابلمه رو میذاریم.
آبش که تموم شد زیر قابلمه رو خاموش میکنیم بعدچند تا گوجه سبز رو هسته هاشو جدا می کنیم و خردمی کنیم وبه موادمون اضافه میکنیم
برگهامون رو که شسته بودیم رو برمیداریم ومواد رو در سمتی که رگ برگها برجسته هست می ریزیم .چون سمت صاف برگ براق تر میشه .دلمه ها رو توی قابلمه می چینیم .مقداری روغن داغ می کنیم کمی فلفل و زرد چوبه می ریزیم .این روغن رو روی دلمه ها میریزیم مقداری آب ونمک هم اضافه می کنیم و چند تا گوجه سبز هم روی دلمه ها میذاریم و با شعله ی کم میذارید تا دلمه ها پخته شن و نوش جان کنید .
نکته اول اینکه شعله گاز کم باشه .دوم اینکه چند دقیقه تا که برگ ها نرم بشن یک بشقاب کوچیک روی دلمه ها بذارید تا که وا نره متن از منتخب عزیز