
مواد لازم برای فسنجون
گردو
گوشت مرغ سینه
پیاز کوچیک
رب انار
قند
نمک وفلفه وزرد چوبه
طرزتهیه:
ابتدا پیاز رو نده کرده گوشت را با ادویه تفت داده وسپس گردو آسیاب شده رو اضافه می کنیم و سپس رب انار رو هم داخلش اضافه می کنیم و کمی نمک بعد اجازه می دهیم پخته شود سپس گوشت مرغ رو ریش می کنیم.رنگ رب رو چک می کنیم قند رو اضافه می کنیم درجه رو کم می کنیم ملایم پخته شود درضمن اب سرد یا حتی یخ اضافه می کنیم بهش شوک وارد بشه روغن گردو دربیاد .
نکته :حواسمون باشه ته نگیره.
مزش سلیقه ای هستش برای ترش شدن رب و برای شیرین شدن قند اضافه می کنیم یا ملس ترکیبی از هردو.
من داخلش جز مرغ گوشت چرخ کرده قل قلی ریختم.
نوش جان.