لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

پخت شیرینی کاری از نینا خانم

خمیر تارتش همون خمیر ساده است (خمیر نون شیرمال)که اندازه نارنگی خمیرو برداشتم گذاشتم قالب یه ربع گزاشتم استراحت کنه بعد روشو با زرده تخم مرغ رومال کردم بعد یه ق چ مخلوط شیرعسلی با خامه ریختم در آخر هم روشونو مغز پسته و بادوم ریختم به مدت نیم ساعت با درجه حرارت 180
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد