
سبزی پلو ماهی
ماهی قزل آلا رو از شب قبل داخل زعفران ونمک فلفل و زرد چوبه و ومقداری آبلیمو و پیاز و فلفل و سیر خرد شده قرار می دهیم .
برای سرخ کردن هم روی ماهی ها مجددا مقداری نمک و فلفل و آبلیمو می زنیم بعد قسمتی از ماهی را که پوست ندارد را روی آرد سوخاری که در ظرف ریخته ایم قرار میدهیم وسپس درون تابه در روغن سرخ میکنیم درهین سرخ شدن ماهی حرارت باعث میشود که با قاشق به راحتی پوست ماهی کنده شود .بعد طرف دیگر ماهی را سرخ میکنیم .
برنج هم بعد از کمی جوشیدن سبزی ومقداری زرد چوبه اضافه میکنیم .سپس برنج را آبکش کرده و دم می گذاریم .