لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

لذت آشپزی

دستور پخت ٬ غذاهای سنتی٬ پخت کیک وشیرینی٬ انواع ژله٬ دسر٬ غذاهای مدرن

کراکت سیب زمینی هنر خدیجه خانم (شبنم)




کراکت سیب زمینی 
مواد لازم
برنج1 پیمانه: سیب زمینی 1عدد:گوشت چرخکرده 100گرم:پیاز 1عدد
قارچ100گرم:فلفل دلمه نصف پیمانه:زرشک4/1پیمانه:آرد سفید نصف پیمانه
زرد چوبه1قاشق چای خوری: رب گوجه 1قاشق سوپ خوری:نمک .فلفل.روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:سیب زمینی وبرنج را پخته بعد این دو را یک بار چرخ می کنیم تا به صورت خمیر دراید  
بعد گوشت چرخ شده رابا پیازخرد شده سرخ میکنیم بعد رب زرد چوبه فلفل خوردشده قارچ ریزشده 
زرشک رانیز اضافه میکنیم بعد مقداری از خمیرا رابه اندازه گردو برداشته در داخل دست باز می کنیم
بعد مقداری از مواد را داخل ان گذاشته گلوله کرده بعد داخل ارد می غلطانیم تا تمام سطح ان آردی شود
بعد ان را داخل ماهتابه سرخ می کنیم قبل از سرخ کردن با خلال دندان سوراخ می کنیم تا هوا گیری شود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد